Informatieavond, wij rekenen op uw komst.

De Locatieraad en de Pastoraatsgroep nodigen u van harte uit voor de informatiebijeenkomst op 25 augustus, om 19.30 uur in de Buitenkerk. De informatiebijeenkomst is een goede gelegenheid om uw betrokkenheid bij de locatie Kampen en de Buitenkerk te tonen. Wij willen de parochianen van de locatie Kampen tijdens deze avond informeren over de status van de Locatieraad, de samenwerking binnen de Thomas a Kempisparochie en de financiele situatie van de locatie Kampen. De avond is tevens en vooral bedoeld om uw mening te horen over de geluiden rond de keuze van het parochiebestuur voor heroverweging van het besluit om de kerk in IJsselmuiden te sluiten en de mogelijke gevolgen daarvan voor onze Buitenkerk. Het parochiebestuur zal tijdens de informatieavond aanwezig zijn en een verklaring geven voor de door het bestuur gemaakte keuzes.

De avond zal onder leiding staan van Hans Schoorlemmer. Mocht u op voorhand al vragen of reacties hebben, dan kunt u die sturen naar pastoraatsgroep@rkkerkkampen.nl. Wij vertrouwen op uw medewerking om er een constructieve avond van te maken waarin we met elkaar in gesprek kunnen gaan en vooral naar elkaar kunnen luisteren en zo de eenheid in onze geloofsgemeenschap bewaren.

Een gedachte over “Informatieavond, wij rekenen op uw komst.

  1. Eric

    Bij de deur wordt niemand teruggewezen, dus ook belangstellende parochianen van andere locaties zijn welkom. Daarbij wordt wel verwacht dat vragen en discussie door de parochianen uit Kampen worden gedaan en anderen daarin vooral een luisterende rol spelen.

Reacties zijn gesloten.